Bez kategorii

Pasta kanapkowa

Kiedy czasu brakuje, a ostatnio dość często tego doświadczam, staram się ułatwiać sobie życie. Wieczorem ruszam do kuchni, wymyślam, tworzę i działam. A rano – odpada problem “nie mam co zjeść” lub “nie wiem co zjeść”. Wystarczy ruszyć głową, przecież jest tyle możliwości 😉

Świeży chleb i domowa pasta na kanapki zawsze sprawdzą się w roli śniadania lub przekąski. Ja lubię taką wersję, a Wy?

Składniki:
2 jajka, ugotowane na twardo
100 g twarożku
1 łyżeczka majonezu
kilka rzodkiewek
1/2 pęczka szczypiorku
sól, pieprz

Jajka obrać, pokroić w drobną kostkę. Wymieszać razem z twarożkiem i majonezem. Dodać drobno pokrojone rzodkiewki, posiekany szczypiorek, sól i pieprz. Wymieszać.

Dodatkowo, chcialabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim, kktórzy wsparli mnie swoim głosem w konkursie Kulinarny Blog Roku. Udało mi się wygrać tygodniową bitwę!
Jestem z tego powodu bardzo zadowolona 🙂

Brak komentarzy

Skomentuj